Alimente pentru persoane defavorizate din Arad
Cu binecuvantarea Inaltpreasfințitului Parinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, in perioada 12 - 13 februarie 2016 au fost daruite mai multor persoane defavorizate 90 de pachete cu alimente, a precizat Parintele Arhim.Teofan Mada, vicar eparhial.Aceste acțiuni derulate prin proiectul misionar-filantropic O inima care vede sunt de real folos persoanelor bolnave, atat batranilor aflați in nevoi, dar și tinerilor saraci care au serioase probleme de integrare sociala, care fac apel la sprijinul parohiilor aradene cu posibilitate de implicare social-filantropica.In acest cadru social dinamic, sunt necesare programe de solidaritate și ajutorare continue pentru a aduce speranța și bucurie celor aflați in nevoi. Aceste activitați social-filantropice sunt rezultatul implicarii comune a diverselor instituții de drept privat de profil alimentar din Arad, care manifesta solidaritate cu activitațile sociale ale parohiilor aradene.
Category: News and events
Added: Feb 15, 2016
Users login
username:
Password:
Reclama
Contact Us

Loading...

Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.
Biblia ortodoxa: www.biblia-ortodoxa.ro - Site de prezentare a bibliei ortodoxe, talcuiri, articole. Ofera Evanghelia si Apostolul zilei.
Biblia audio: www.biblia-audio.ro - Varinta audio partiala a bibliei ortodoxe.
Portal ortodox online: www.crez.ro
Calendar ortodox: calendar-ortodox.crez.ro - Calendar ortodox pentru anul curent generat dinamic cu icoana zilei; poate fi preluat de alte site-uri prin intermediul unui script.
Ascetica ortodoxa: www.ascetica.ro - Articole de cultura ortodoxa: religie, filozofie, stiinta.
Orthodox portal: www.orthodox.ro - A presentation of the orthodox romanian treasure.