Brosura cu Slujba din Noaptea de Anul Nou
Spre folosul slujitorilor sfintelor altare, La Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa a aparut brosura cu Slujba ce se savarseste in noaptea trecerii dintre ani , informeaza TRINITAS TV.Sunt cuprinse aici Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos, rugaciunea de multumire si doua rugaciuni de intrare in noul an (din traditia romana si slava si din traditia greaca).Slujba din noaptea de Anul Nou va fi oficiata in toate catedralele si bisericile parohiale din Patriarhia Romana. Puteti cumpara brosura de la librariile si magazinele de carti si obiecte bisericesti ale Patriarhiei Romane si ale Arhiepiscopiei Bucurestilor.
Category: News and events
Added: Dec 14, 2012
Users login
username:
Password:
Reclama
Contact Us

Loading...

Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.
Biblia ortodoxa: www.biblia-ortodoxa.ro - Site de prezentare a bibliei ortodoxe, talcuiri, articole. Ofera Evanghelia si Apostolul zilei.
Biblia audio: www.biblia-audio.ro - Varinta audio partiala a bibliei ortodoxe.
Portal ortodox online: www.crez.ro
Calendar ortodox: calendar-ortodox.crez.ro - Calendar ortodox pentru anul curent generat dinamic cu icoana zilei; poate fi preluat de alte site-uri prin intermediul unui script.
Ascetica ortodoxa: www.ascetica.ro - Articole de cultura ortodoxa: religie, filozofie, stiinta.
Orthodox portal: www.orthodox.ro - A presentation of the orthodox romanian treasure.