O noua sesiune pentru obtinerea gradelor profesionale in preotie, la Timisoara
In perioada 26 august – 5 septembrie 2013 se va organiza o noua sesiune de cursuri pentru obtinerea gradelor profesionale in preotie (definitivat si gradul II). Cursurile vor incepe cu slujba de Te-Deum luni, 26 august, ora 10 si se vor desfasura in Sala festiva a Liceul Pedagogic Carmen Sylva din Timisoara, potrivit mitropolia-banatului.ro. Sesiunea pentru obtinerea gradelor profesionale se va finaliza printr-un examen constand din doua probe la cunostintele teologice inter-disciplinare si pastoral-misionare si o proba orala din predica sau cateheza, liturgica si administratie parohiala pentru definitivat si doua probe scrise de cunostinte teologice inter-disciplinare si pastoral-misionare pentru gradul II.La acesta serie, a 97-a a cursurilor pentru obtinerea gradelor profesionale in preotie de catre personalul clerical, s-au inscris candidati din eparhiile Timisoarei, Aradului si Caransebesului.
Category: News and events
Added: Aug 22, 2013
Users login
username:
Password:
Reclama
Contact Us

Loading...

Recomandari:
Resurse ortodoxe: www.resurse-ortodoxe.ro - Contine o bogata colectie de resurse ortodoxe audio/video/text: predici, rugaciuni, carti, conferinte, icoane, filme.
Agentia de stiri "Noutati ortodoxe": www.noutati-ortodoxe.ro - Ofera stiri si informatii din viata bisericii ortodoxe, evenimente religioase, conferinte, aparitii editoriale. Stirile pot fi preluate si de alte site-uri prin intermediul unui script.
Maica Domnului: www.maicadomnului.ro - Preacinstire pentru Maica Domnului - Prea Curata Fecioara Maria.
Biblia ortodoxa: www.biblia-ortodoxa.ro - Site de prezentare a bibliei ortodoxe, talcuiri, articole. Ofera Evanghelia si Apostolul zilei.
Biblia audio: www.biblia-audio.ro - Varinta audio partiala a bibliei ortodoxe.
Portal ortodox online: www.crez.ro
Calendar ortodox: calendar-ortodox.crez.ro - Calendar ortodox pentru anul curent generat dinamic cu icoana zilei; poate fi preluat de alte site-uri prin intermediul unui script.
Ascetica ortodoxa: www.ascetica.ro - Articole de cultura ortodoxa: religie, filozofie, stiinta.
Orthodox portal: www.orthodox.ro - A presentation of the orthodox romanian treasure.